UMP tawarkan 2,153 tempat - Sharifah Hazirah, Al-Juffry (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
KUANTAN - Serarnai 2,153 mahasiswa baharu ditawarkan tempat bagi mengikuti 25 program pengajian lepasan Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) dan setaraf bagi sesi akademik 2016/2017 di Universiti Malaysia Pahang (UMP).