MB Johor tawar kerjasama dengan UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Pengurusan Tertinggi UMP yang diketuai oleh Naib Canselor, Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim telah melakukan kunjungan hormat ke Pejabat Menteri Besar Johor, Yang Amat Berhormat Dato’ Seri Mohd Khalid Nordin yang juga merupakan mantan Menteri Pengajian Tinggi Malaysia pada 29 Ogos 2013 yang lalu.