UMP, Alumni hargai media dan rai anak yatim - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim hadir beramah mesra dan bertemu dengan wartawan, jurufoto dan pengamal media di negeri Pahang dalam penganjuran Majlis Berbuka Puasa UMP Bersama Media yang diadakan di Hotel MS Garden pada 23 Julai 2013 yang lalu.