97 Pelajar SMASH dan SMAI sertai Projek Kilauan Mutiara - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 97 pelajar dari Sekolah Menengah Kebangsaan Agama al-Mashoor Lelaki (SMASH) dan Sekolah Menengah Kebangsaan Air Itam (SMAI) berjaya memanfaatkan cuti persekolahan dengan menyertai Projek Kilauan Mutiara anjuran Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 26 Mei 2013 yang lalu di Georgetown, Pulau Pinang.