Kongsi kepakaran demi anak bangsa - Abd. Aziz, Itar (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
WAN Vazri Wan Aria boleh berbangga kerana menjadi salah seorang jurutera dalam projek pembinaan Menara Jam Abraj al-Bait yang kini megah menghadap Masjidil Haram di Mekah.