UMPH anjur majlis apresiasi hargai perunding universiti - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
UMP Holdings Sdn. Bhd. (UMPH) menganjurkan Majlis Apresiasi Perunding Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai menghargai jasa dan komitmen dalam kalangan perunding, penyelidik dan staf UMP yang terlibat dalam kerja perundingan, latihan, pengkomersilan dan penyewaan fasiliti yang menyumbang terhadap pembangunan dan kemajuan syarikat.