Wacana NC bentang laporan interim pencapaian universiti - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seluruh warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) berhimpun bagi mendengar Wacana Naib Canselor UMP bertajuk, Hari Ini dan Masa Hadapan yang disampaikan oleh Profesor Dato' Dr. Daing Nasir Ibrahim.