PBMSK anjur Persidangan Zakat dalam Pembangunan Ekonomi Peringkat Kebangsaan 2015 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Pusat Bahasa Moden & Sains Kemanusiaan (PBMSK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Persidangan Zakat dalam Pembangunan Ekonomi Peringkat Kebangsaan 2015 bertemakan Zakat Pemacu Ekonomi Ummah pada 1 Jun 2015 yang lalu di Hotel MS Garden, Kuantan.