Pelajar pendidikan khas (autisme) melawat UMP - Muhammed Fawwaz, Abdul Rasid (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 16 orang dalam kalangan guru dan pelajar Pendidikan Khas (Autisme) dari Sekolah Kebangsaan Serandu membuat lawatan sambil belajar ke Perpustakaan dan Kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan pada 21 Mei 2015 yang lalu.