Konvoi Merdeka UMP semarakkan sambutan bulan kemerdekaan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 50 pemilik kenderaan Alza dan Proton Saga dari MyAlza Owner's Club dan Proton Saga BLM Owners' Club (PROSBOC) menyertai Konvoi Merdeka sempena sambutan bulan kemerdekaan ke-58 peringkat Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 19 Ogos 2015 yang lalu.