Pensyarah UMP menang Anugerah Cabaran Inovasi Inklusif MOSTI - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Dua pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mengharumkan nama UMP dalam Cabaran Inovasi Inklusif MOSTI 2015 bagi kategori Institusi Pedidikan Tinggi sempena Majlis Konyensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) dan Hari Inovasi Negeri Pahang yang berlangsung di Dewan Utama, Pahang Skills Development Center (PSDC) Kuantan pada 10 September 2015 yang lalu.