UMP lancar program RCP bantu pelajar tingkat penguasaan bahasa Inggeris - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan Reading Circle Programme (RCP) iaitu satu program pembudayaan Bahasa Inggeris melalui amalan membaca yang bakal dilaksanakan di institusi pengajian tinggi dan sekolah-sekolah di negeri Pahang.