18 staf sertai Bengkel Latihan Juruaudit Program Profesional UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 18 orang pensyarah dan staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghadiri Bengkel Latihan Juruaudit Program Profesional UMP yang diadakan di Bilik Seminar Perpustakaan pada 18 November 2015 yang lalu.