FSKKP rai pelajar pascasiswazah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Dalam usaha meraikan kalangan mahasiswa pascasiswazah, Fakulti Sistem Komputer & Kejuruteraan Perisian (FSKKP) buat julung kalinya menganjurkan Majlis Makan Malam Pascasiswazah di Hotel Zenith, Kuantan pada 20 November 2015 yang lalu.