Duta Jauhar bantu 15 usahawan wanita Johor - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Projek Duta Jauhar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang bertemakan ‘21st Century Women’ meneruskan program yang masuk siri kedua dengan slot I Am Entrepreneur bertempat di Bilik Seminar Mawar Kasih Kolej Tun Ghaffar Baba Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Skudai, Johor Bahru pada 14 November 2015 yang lalu.