1,000 mahasiswa bincang hala tuju cabaran kontemporari - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Kira-kira 1,000 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) memenuhi Dewan Astaka UMP Kampus Gambang untuk bersamasama mengikuti program Forum ‘Apa Kata Gen Y’ anjuran Jabatan Penerangan Negeri Pahang dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) pada 30 September 2015 yang lalu.