Mahasiswa bergotong-royong memasak bubur asyura - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 100 mahasiwa Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri daripada ahli Kelab Pembimbing Rakan Siswa (PERSIS), Kelab Sains Kemanusiaan, UMP Rider Club (URC), Persatuan Pelajar Kejuruteraan Kimia (Chest) dan Kelab In-Smartive memasak bubur Asyura beramai-ramai sempena menyambut kedatangan tahun baharu 1437 Hijrah pada 14 Oktober 2015 yang lalu.