Kesukarelawan Pendidikan Mahasiswa UMP bersama pelajar SMK Tengku Indra Putra 1 - Asraf, Ahmad; Nor 'Aisyatul Sakinah, Baharudin (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 90 pemimpin pelajar sekolah melibatkan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Pegawas Sekolah, Pegawas Skim Pinjaman Buku Teks, Exco Asrama dan Pembimbing Rakan Sebaya berpeluang menyertai Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) anjuran Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Indra Putra 1, Gua Musang Kelantan dengan kerjasama Kelab In-Smartive, Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 12 September 2015 yang lalu.