Lawatan pengguna - UMP, LIB (Perpustakaan UMP, 2016)
Tarikh : Februari & April 2016 Pelawat : MRSM Tun Abdul Razak, Pekan (25 FEBRUARI 2016) dan SK Chini 1 & 4 (6 APRIL 2016) Tujuan lawatan: Mendedahkan kepada murid sekolah tentang fungsi sebenar perpustakaan.