Pengurusan tinggi UMP lawat KOSMO! - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Lawatan seramai 57 pegawai yang terdiri daripada pihak pengurusan tertinggi, dekan serta pengarah jabatan Universiti Malaysia Pahang (UMP), Pekan, Pahang melawat pejabat Kosmo! di Jalan Chan Sow Lin, Kuala Lumpur semalam.