Larian Earth Wall pembuka tirai Expoconvo 2016 - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)

(untitled)
Kuantan 6 Nov. - Seramai 900 peserta termasuk mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) terlibat dalam program Earth Walk yang merupakan acara pembuka tirai Expoconvo UMP 2016 di sini semalam