lbu sebak terima ijazah anak - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan 21 Nov. - Meskipun masih bersedih dengan kematian anaknya hujung bulan lepas, seorang ibu menggagahkan diri untuk hadir mewakili anaknya itu menerima ijazah dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) ke-11, di sini kelmarin.