Pelajar prasiswazah China bangga menuntut di UMP - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Seramai 37 pelajar dari negara China yang melanjutkan pelajaran di Universiti Malaysia Pahang (UMP) melahirkan rasa gembira mereka kerana dapat belajar di UMP.