UMP terima kunjungan balas Unsyiah Banda Aceh - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Pada 28 Februari 2009 baru-baru ini, Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menerima seramai 30 pelajar dan empat staf daripada Universitas Syiah Kuala (Unsyiah), Banda Aceh.