UMP meterai MoU bersama Jobmarket Malaysia - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah mencapai kata sepakat dengan memeterai Memorandum Persefahaman (MoU) bersama Jobmarket Malaysia Sdn. Bhd. untuk bekerjasama dalam meningkatkan peluang pelajar-pelajar mendapat tempat ketika Latihan Industri (LI).