CENFED anjur Program Khidmat Komuniti - Zainal, Bahari (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui Pusat Pengajian Berterusan & Pembangunan Profesional (CENFED) kini sedang giat melaksanakan satu program yang dinamakan Program Khidmat Komuniti.