Jabatan Bendahari ungguli Kejohanan Bola Tampar Tertutup Staf Ke-4 - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Pasukan bola tampar Jabatan Bendahari, Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang dibarisi beberapa orang pemain varsiti dan negeri telah berjaya mengungguli buat kali pertama Kejohanan Bola Tampar Tertutup Staf kali Ke- 4 Piala Bendahari yang telah berlangsung bermula dari 2 hingga 13 Februari 2009 yang lalu.