Persembahan Kumpulan Teater Senandika UMP dapat sambutan ramai - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Setelah dua hari berkampung di Taman Budaya Negeri Pahang, Kumpulan Teater Senandika Universiti Malaysia Pahang (UMP) boleh menarik nafas lega melihat kejayaan mereka mementaskan empat karya seni mereka kepada orang ramai di Panggung Teater Taman Budaya, Negeri Pahang, Kuantan.