43 pelajar sertai Kem Transformasi Diri untuk pemimpin pelajar - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Seramai 43 pemimpin pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah mengikuti Kem Transformasi Diri Ke Arah UMP Terbilang di Institut Pengurusan Peladang (IPP) Rompin pada 21 hingga 23 Mei 2009 yang lalu.