UMP terus kekalkan kehijauan di kampus - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Pengurusan tertinggi Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini mengadakan program penanaman pokok sebagai usaha mengekalkan kehijauan di kawasan kampus institusi pengajian tinggi itu di Pekan, dekat sini.