Kongsi rezeki - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2017)
Siswa Universiti Malaysia Pahang( UMP) menghulurkan bungkusan makanan kepada rakan menerusi Projek Kongsi Rezeki 2.0 yang dianjurkan baru - baru ini.