Permohonan kemasukan pelajar lepasan STPM-setaraf ke KUKTEM dibuka - UMP, LIB (2003)
Permohonan kemasukan pelajar lepasan STPM/Setaraf bagi Sesi Akademik 2003/2004 di Institut Pendidikan Tinggi Awam (IPTA) telah dibuka. Iklan mengenai permohonan tersebut telah dikeluarkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia di dalam semua akhbar-akhbar utama pada 5 Januari yang lalu.