Hari Terbuka KK5 UMP meriah - UMP, PNC (2016)
Perwakilan Pelajar Kolej Kediaman (PEKA 5) Universiti Malaysia Pahang (UMP) buat julung kalinya menganjurkan Hari Terbuka Kolej Kediaman 5 yang berlangsung selama seminggu berakhir Ahad lalu.