UMP guna sisa enap kumbahan hasilkan batu bata S-BRICK - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Sekumpulan penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menghasilkan batu bata dengan menggunakan sisa enap kumbahan dan campuran kulit telur.