Pendedahan tentang Viral vs Moral - Mohamad Hasnur, Abdul Hamid (2017)
Seiring dengan kepesatan teknologi, gaya hidup masyarakat hari ini juga semakin berubah dan terkesan apabila lebih banyak masa diluangkan dalam di laman sosial terutamanya menerusi aplikasi seperti Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp dan lain-lain. Namun sejauh mana viral atau tular ini memberi kesan kepada masyarakat?.