Program sehari bersama OKU anjuran PERSIS suntik kesedaran - Nor Fadzillah, Zulkipli (2016)
Program Sehari Bersama OKU anjuran Kelab Pembimbing Rakan Siswa (PERSIS) UMP dengan kerjasama Persatuan Pemulihan Orang Cacat (PPOC) di Sungai Lembing, Pahang berjaya menyuntik kesedaran dalam kalangan peserta program.