Khidmat UMP bersama pelajar SMK Ahmad - Ahmad Badruzzaman, Idris; Nur ‘Aisyatul Sakinah, Baharudin (2016)
Seramai 86 orang pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Ahmad yang terdiri daripada pengawas serta anggota unit beruniform, kelab dan persatuan telah menyertai Kem Interaksi Pemimpin Muda (In-Team) anjuran Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP).