Majlis Minum Petang Alumni bersama Naib Canselor UMP - UMP, JHEPA (Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni, 2009)
Satu program Majlis Minum Petang Bersama Graduan UMP sempena Majlis Konvokesyen Kali Ke-3 Sidang Kedua telah diadakan pada 23 Januari yang lalu bertempat di Hotel Vistana Kuantan.