Mahasiswa UMP curah bakti di Kemboja - Muhammad Hafizuddin, Rasid (2016)
Seramai 20 orang mahasiswa bersama empat orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Misi Kemanusiaan Kemboja dalam menjalankan khidmat komunit dan membantu masyarakat di sana. Program dianjurkan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA).