Warga UMP sambut Maulidur Rasul - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 21 Jan - Hampir seribu warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) berarak berselawat memuji keperibadian Rasullullah SAW sempena sambutan Majlis Maulidur Rasul tahun 1436H bertempat di UMP Gambang hari ini.