Majlis iftar pelajar antarabangsa meriah - UMP, PNC (2015)
Kuantan,1 Julai Seramai 200 pelajar antarabangsa dari pelbagai negara yang menuntut di Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang menikmati juadah berbuka puasa dalam Majlis Iftar Ramadan yang dianjurkan Pejabat Antarabangsa baru-baru ini.