Kesukarelawan pendidikan In-Smartive - Asraf, Ahmad (2015)
Ho Chi Minh City, 23 Ogos – Sukarelawan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) UMP dari Kelab In-Smartive berjaya menjalankan program Kesukarelawan Pendidikan (edu-volunteerism) melalui Projek Smart Reach Out di bandar raya Ho Chi Minh selama seminggu baru-baru ini.