UMP terima 2274 pelajar baharu - Nor Fadzillah, Zulkipli (2015)
Kuantan, 30 Ogos- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima seramai 2274 pelajar baharu mendaftar hari ini yang berlangsung serentak di dua kampus UMP Pekan dan Gambang bagi kemasukan sesi akademik 2015/2016.