UMP terbit buku isu-isu berkaitan Akidah dan Syariah dalam perubatan tradisional - Shalfarina, Shahriman (2015)
Kuantan, 17 Mac- Kemusykilan masyarakat mengenai perubatan tradisional yang sering menggunakan bantuan jin dan syaitan kini terlerai dengan penerbitan buku Isu-Isu Berkaitan Akidah dan Syariah dalam Perubatan Tradisional dan Komplementari.