Karnival kerjaya dan pameran kerjaya berasaskan sektor manfaatkan pelajar UMP - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 23 Mei- Sebagai usaha meningkatkan pembangunan modal insan dan kebolehpasaran graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Talent Corporation Malaysia Berhad (TalentCorp) menganjurkan Hari Industri dan Pameran Kerjaya Berasaskan Sektor (SFCF) yang berlangsung selama dua hari di Dewan Astaka UMP Gambang.