Mahasiswa UMP bincang hala tuju cabaran kontemporari - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 30 September- Kira-kira 1000 orang mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) memenuhi Dewan Astaka Kampus Gambang untuk bersama-sama mengikuti program Forum “Apa Kata Gen Y’ anjuran Jabatan Penerangan Negeri Pahang dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) baru-baru ini.