Mahasiswa UMP cipta produk dari bahan kitar semula - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 14 Oktober- Sebanyak 18 produk berjaya dihasilkan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan menggunakan bahan-bahan yang dikitar semula. Pertandingan Go Green : Build an Ideal L.I.F.E Exhibition ini diadakan sempena Expokonvo UMP yang berlangsung di Dataran Canseleri.