Persidangan FGIC bincang kesedaran integriti dan tadbir urus korporat - Norhidayah, Mohamad (2017)
Dalam meningkatkan pengetahuan tadbir urus dan integriti yang lebih berkesan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Yayasan Pahang (YP) menganjurkan persidangan bertemakan tadbir urus korporat bertemakan inovasi dan kelestarian yang mendapat kerjasama daripada Malaysia Institut of Corporate Governance (MICG) bertempat di Dewan Besar, Kompleks Yayasan Pahang, Tanjong Lumpur, Kuantan selama dua hari mulai hari ini.