Tingkat potensi murid Orang Asli - Azizah, Shafie (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
BERA - Seramai 91 murid Orang Asli yang merupakan calon UPSR dari tiga sekolah di daerah ini dipilih menyertai Program Empower Cakna Cemerlang UPSR 2017.