UMP ungguli bola jaring - Asrol, Awang (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Kuantan: Pasukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) muncul juara kategori institusi pengajian tinggi (IPT) Kejohanan Bola Jaring Terbuka UMP 2017 di Kompleks Sukan UMP, Gambang, di sini, baru-baru ini.